Stillekoncert

 

Anne_presse_web1

Stillekoncerter – i byens oaser

 

Tag en pause fra en travl hverdag

 

Stillekoncert er en række koncerter i byens oaser. Steder i byrummet og byens rum, hvor det er muligt for en stund at stige af ræset og tillade sig selv et øjebliks ro og stille refleksion.

Giv dig selv lov til at stå af hverdagens travle strøm og lyt til en stillekoncert, hvor violinisten Anne Eltard tager os med ind i et blidt favnende lydunivers. Med sin violin, sin udtryksfulde sangstemme, loop og effekter, skaber hun et unikt musikalsk fænomen. De mange musikalske lag og stemmer klinger polyfont og skaber en illusion, der får de inciterende soundscapes til at virker som et helt orkester.

Musik, der taler til det stille i dig.

Anne Eltard fører dig igennem rolige lydlandskaber i et mix af loop, samples og lydflader med parafraser over gamle, velkendte sange og salmer. Afsættet er genkendelsen og identifikationen i den nordiske klang, jordnær musik, der skaber et æstetisk rum af fred og hvile. Kirkens rum danner rammen for en særlig fredfyldt stemning for troende som ikke-troende. Kirkens stille, smukke rum, er en oase midt i byen. Et sted man kan vende tilbage til, når verden larmer for meget.

Giv dig selv lov til at stå af ræset for en stund og giv dig hen til Stillekoncert med Anne Eltard.

Leave a Reply

Your email address will not be published.